Generelt om tjenesten

Beskrivelse

Longyearbyen folkebibliotek ligger i 2. etg. på Lompensenteret. Biblioteket har en mediesamling på vel 20 000 titler. Sentralt i bibliotekets samling er vår polaravdeling som består av over 2 100 titler med bøker og andre medier om Arktis og Antarktis. Biblioteket har også en egen avdeling med barne- og ungdomslitteratur, og vår barne- og ungdomsbibliotekar tilbyr klassebesøk, eventyrstunder m.m. Bøker vi ikke har kan vi bestille fra andre bibliotek. Tar du etter- eller videreutdanning, kan vi låne inn litteratur til studiet.

Pris for tjenesten

Alle lån er gratis.

Vi sender ut purringer på bøker som ikke er levert innen lånefristen. Det er gebyr på 3. gangs purring. Du er ansvarlig for det du låner på biblioteket, og du må erstatte tapt eller ødelagt materiale.
3. gangs purring kr 70,-
Erstatning bok kr 480,-
Erstatning video/DVD kr 200,-
Spesielt verdifulle bøker og filmer erstattes etter kostnad.

Brosjyrer, dokumenter, kart og lignende

Låneregler
aaa