Tilbud kulturskolen

Piano

Piano og keyboard:

Vi jobber gehør – og notebasert.  Det er også mulig å legge opp undervisningen i retning av bruksklaver, besifring samt stilarter som klassisk, jazz og rock/pop

Saksofon

Blåseinstrumenter:

Det gis tilbud på klarinett og saxofon samt messinginstrument.

Kulturskolen har selv få instrumenter til utleie, men samarbeider med Longyearbyen Storband om utlån til elever. Vi ser helst at elevene har fylt 9 år før vi starter med undervisningen, og dette er mest pga fysisk og motorisk utvikling.

Drama

Teater/Drama:

Er du interessert i å stå på en scene, kle deg ut, lære om sminke etc —søk om elevplass på teater/drama. Vi kommer selvsagt til å bruke masse tid på innøving av stykker som vil bli vist frem i Longyearbyen!

Gitar

Bandtilbud:
Som elev ved mellom- og ungdomstrinnet kan du søke om å få  spille i band i kulturskolen, pop, rock, heavy, jazz. Har dere lyst til å spille i et ekte rockeband - ta kontakt med kulturskolen, og vi lover at dere skal få spille rock fra første uke av. Du trenger ikke å kunne spille fra før av, du vil lære med resten av gruppen.

Trommer

Slagverk:
For deg som ønsker å lære trommesett/perkusjon er dette det riktige valget.

Sang

Sang:

Du kan også få undervisning i sang ved kulturskolen.

Her vil du lære mye om sangteknikk. Du kan velge mellom flere stilarter som pop og klassisk.

Gitar2 Gitar:
Undervisningen tar utgangspunkt i akustisk gitar og trad. gitarspill. Læringen skjer med hjelp av noter, tabulatur og besifring spill.
 Barnekunst Kunsttilbudet:
Vi forsøker å gå gjennom en rekke ulike teknikker som brukes til å lage bildende kunst. Tilbudet er først og fremst rettet mot deg som er glad i å tegne/male/forme og som kunne ha lyst til å lære mer om dette, samt få prøve nye og spennende teknikker og måter å lage ting på.
Saksofon

Fiolin:

Fra høsten 2013 kan vi igjen tilby undervisning på fiolin.

Kulturskolen har noen fioliner som det er mulig å leie.